Κυριακή, Δεκεμβρίου 31, 2006

Ενα απο εκεινα τα ονειρα που αφησες μισα

Φταινε οι αλλοι ή εμεις και μονο εμεις για οτι μας συμβαινει?

Τι θα γινει αυριο?

Θα ρθει κι αλλη μπορα,κι αλλο καλοκαιρι.Σιγουρα.
Και μεσα και εξω.
Ποτε μου δε φοβομουν περισσοτερο απ'οτι τωρα.
Ο χρονος κυλαει και δε μπορεις να τον σταματησεις.Το θεμα ειναι τι κανεις για να τον εκμεταλευτεις πιο σωστα.Σταματα να βιαζεσαι κι ολα θα ερθουν.Και ετσι θα τα παρεις και χαμπαρι.
Οταν ζεις κατι,για σενα αυτο ειναι το χειροτερο σου-ακομα κι οταν ειναι μηδαμινης αξιας μπροστα σε αλλα που εσυ ο ιδιος εχεις περασει.Κι αυτο γιατι αυτο ειναι το βουνο που πρεπει να ανεβεις τωρα.
Εκμεταλευση.Γνωριμο?Ισως σε ολους και κυριως σ'αυτους που δεν το παραδεχονται.
Κι εμεις που κατηγορουμε τους αλλους το κανουμε.Θελουμε να μας νοιαζονται,να αρεσουμε,να μας λενε καλα λογια οταν δεν ειμαστε καλα,να ειναι ΕΚΕΙ.
Κι εμεις που δεν αντεχουμε τις μασκες στους αλλους ειμαστε αυτοι που τις φοραμε.Για να παμε στη δουλεια,για να δειξουμε πως την/τον ξεπερασαμε οταν χρειαζεται,για να μην στεναχωρησουμε αυτους που θελουν να μας βλεπουν καλα!
Ο χρονος που περασε μπηκε φαινομενικα με τις καλυτερες προθεσεις και προυποθεσεις.Ειναι αδικο να γκρινιαξω η να ξεχασω.Υπηρχαν στιγμες και φασεις πανεμορφες.Επισης γνωρισα ανθρωπους ομορφους.Απο εκεινη την ομορφια που δε τη βλεπεις συχνα.Αλλα την νιωθεις οταν πρεπει.Επισης εκλαψα,πονεσα,θυμωσα,ματωσα,εσπασα.Αλλα ειμαι ακομα εδω και πιο δυνατη.Γιατι ακριβως συνεβησαν ολα αυτα.Γιατι ενιωσα και νιωθω.Γιατι ειδα το χαμογελο σου κι εσυ ειδες το δικο μου.Το ειλικρινες.
Ας ειμαστε ολοι λιγο πιο ειλικρινεις το 2007.Ας προσπαθησουμε να μην αφησουμε πολλα ονειρα μισα,για να μεινει χωρος να χτισουμε καινουργια.

Το αισ8ημα της καταψυξης θα φυγει που θα παει...Ολα ειναι κυκλος...Κι ο κυκλος αποτελειται απο απειρες γωνιες.Αν βρεις μια γωνια που σ'αρεσει,κατσε εκει.Βαλε τα γονατα στο στηθος και κλεισε τα ματια.Ισως η ταινια που θα παιξει σου δωσει κατι για να προχωρησεις.Γιατι τι αλλο ειναι εκτος απο κινητρο για ενα βημα παραπερα αυτο που ζητας?αυτο που ζηταω?.

ΖΗΣΕ και χαμογελα.
Περασε και μπηκε στο σεντουκι με τις αναμνησεις.Η ζωη ειναι εδω.
Τι θα αλλαξει μεσα σε μια νυχτα?
Τιποτα,ολα στο μυαλο μας ειναι.Ομως γιατι να μην προσπαθησουμε?Για να γινουμε καλυτεροι ΕΜΕΙΣ.

Οταν περπατας στο δρομο για το σπιτι με το κεφαλι ζαλισμενο,μην κοιτας μονο κατω.Ο ουρανος ειναι εκει για να υπεν8υμιζει πως ολα αλλαζουν κι ολα τα ιδια μενουν.

-Θα σ'αγαπω για παντα και θα σε μισω οταν θα μου λειπεις.Μα κοιταω παντα το τρενο οταν περναει.Ηρθες στο ονειρο μου και ηταν το πιο ομορφο δωρο για να προχωρησω.Κανεις δε θα με καταλαβει και το ξερεις και το ξερω.Αλλα....χρειαζεται? οχι....-

Αν με ζητησεις θα μαι εκει,αν χαθω καπου θα παλευω